Over mij

Na mijn universitaire bachelor Media- en Cultuur ben ik voor mezelf begonnen. Als workshopdocent actief op allerlei middelbare scholen in naam voor verschillende organisaties als Roet en Kleinkunstig, waar ik mijn liefde voor film probeer over te dragen en kennis over en inzicht in beeldtaal probeer aan te wakkeren.  Altijd ben ik al bezig geweest met film en heb ik in die vele jaren van alles gedaan van cameraman tot aan interviewer. Sinds enkele jaren is mijn liefde voor geluid om de hoek gekomen. Eerst uit frustratie voor de matige geluidskwaliteit van mijn eigen producties, later aangewakkerd door de kick die het geeft om bezig te zijn op set en om goed geluid af te leveren. Goed geluid is 50 procent of meer wordt weleens gezegd en ik geef jouw productie graag goed opgenomen geluid, zodat je je niet langer meer zorgen hoeft te maken over die 50 procent.

Tijdlijn

^
1996

Geboren

Geboren in het Gelderse Huissen. Details over mijn geboorte zal ik zelf even in mijn babyboek moeten nazoeken…

^
2000

Basisschool

Op de Wijchense basisscholen ’t Kraaijennest en later SamSam was verhalen vertellen altijd al een ding. Ik schreef mijn eigen verhaaltjes en speelde verhalen na in de speelkwartieren. Ik was in 2008 voorleeskampioen en speelde de hoofdrol in de groep acht musical.

^
2008

Middelbare school

Ik zat op het Maaswaal College in Wijchen.

Met mijn vriendengroep maakten we filmpjes onder de naam Toonjournaal, die we verstandigerwijs verborgen hebben gezet. Ik was graag bezig met film. Gedurende mijn middelbare schooltijd ben ik vrijwilligerswerk gaan doen bij de lokale omroep als cameraman, interviewer, presentator en editor. Als onderdeel van het jongerenprogramma JOW maakten we maandelijks een eigen interpretatie van een bekende film van de James Bond film “Skyfall”  tot aan Casablanca met daarin verwerkt het actuele nieuws. In 6VWO maakte ik een documentaire over Desiderius Erasmus voor mijn profielwerkstuk. In 2014 behaalde ik mijn VWO diploma.

^
2014

Universiteit

Ik heb een bachelor Media-en Cultuur gedaan aan de Universiteit Utrecht. Mijn specialisatie was film, mijn eindwerkstuk was een essay waarin ik emotionele betrokkenheid onderzocht in de film Room (2015). Tijdens de praktische vakken van mijn studie ben ik ook in aanraking gekomen met het opnemen van geluid.  Een half jaar stage op het Go Short International Short Film Festival was de afsluiting van mijn studie. In mijn vrije tijd heb ik een korte film geproduceerd  en heb ik een low-budget film en documentaire geregisseerd.

^
2017

Ingeschreven KVK

Allereerst om als filmworkshopdocent aan de slag te gaan voor primair en middelbaar onderwijs, maar later ook om als geluidsman aan de slag te gaan voor allerlei producties.

^
2022

Klaar voor jouw project

Daag me gerust uit. Ik kijk uit naar je mailtje, telefoontje of appje.